dimarts, 5 d’octubre del 2010

11 medalles pels infantils i alevins de l’E.C. Sabadell- C.G. Llenas al VI Campionat d’Espanya de Tècniques de Progressió Vertical


El 2 d’octubre es va celebrar a l’illa d’Eivissa el VI Campionat d’Espanya de tècniques de progressió vertical en el qual van prendre part quatre esportistes sabadellencs de l’EspeleoClub Sabadell-Club Gimnàs Llenas.
Aquest campionat va ser organitzat pel Grup Espeleològic de Llubí, la Federació Espanyola d’Espeleologia i la Federació Balear d’Espeleologia
En la primera de les proves, la de velocitat amb sensefí, l’Aleví Dani Valenzuela va ser medalla de plata i les alevines Eva Sanz i Irene Pallàs medallas d’or i plata amb uns temps de 44’’ i 52’’ respectivament en l’ascens dels 10 metres de corda. En categoria infantil, Arnau Calero va aconseguir la cinquena posició. En la segona de les proves, la de resistència amb sensefí, l’aleví Dani va aconseguir una altra medalla de plata al fer l’ascens dels 30 metres de corda amb tan sols 3’02’’. En aleví femení, Eva Sanz va proclamar-se també campiona d’Espanya amb aquesta especialitat amb un temps de 2’41’’ mentre que la plata va tornar a ser per Irene. Arnau Calero amb infantil va ser medalla de bronze. Finalment en la prova de circuit aleví masculí, Valenzuela va aconseguir la medalla d’or al igual que Irene Pallàs en fèmines. Eva Sanz la va seguir amb la medalla de plata. En Infantil masculí, Calero va guanyar la seva segona medalla de bronze.

El proper 17 d’octubre, els esportistes sabadellencs de l’E.C. Sabadell- C.G. Llenas participaran al V campionat de Catalunya, que enguany es celebrarà a les instal·lacions de lapanxadelbou de la nostra ciutat.