divendres, 14 de maig del 2010

16a TROBADA D'ESPELEÒLEGS DE CATALUNYA

El cap de setmana passat, dies 8 i 9 de maig, es va celebrar la 16a TROBADA D'ESPELEÒLEGS DE CATALUNYA organitzada pel SIS de Terrassa.
El programa incloïa l'exploració dels avencs de Les Pinasses i Sant Jaume de la Mata (Serra de l'Obac) i la Cova del Manel (Sant Llorenç del Munt), conferències de les campanyes dels grups d'espeleologia catalans, projeccions de pel·lícules de tema espeleològic, lliurament de la 20a Edició del premi Mn. Norbert Font i Sagué i la lectura i lliurament de premis del 1r concurs de fotografia on line "Espeleologia i més".

Pel que fa a l'Espeleoclub Sabadell ens donaren els següents trofeus:

-Font i Sagué pels treballs d'exploració a Espanya a la Torca de Carrasua.
-Club campió de la Copa Catalana de TPV (ECS- Club Gimnàs Llenas).
-2n classificat en la general de la Copa Catalana de TPV: Pau Farriol i Rojas.
-3r classificat en la general de la Copa Catalana de TPV: Marc Martínez Cocurella.

La trobada es va cloure amb un dinar al restaurant " L'art de Gaudir" on es va fer sorteig de material entre els assistents.


Tots els trofeus obtinguts.

Trofeu del 1r Premi d'Espanya del Premi Mn. Norbert Font i Sagué aconseguit per l'E.C.S. per l'exploració de la Torca de Carrasua.

Entrega al nostre president en representació de l'E.C.S. del Trofeu Font i Sagué.

En Manel Llenas, en Pau Farriol i en Bernat Sust (en representació d'en Marc Martinez) amb els trofeus corresponents.

El president de l'E.C.S. en Jordi Farriol amb el president del G.E.B. de Badalona grup que ha guanyat el Premi Mn. Norbert Font i Sagué per treballs a Catalunya, pels treballs d'exploració d'un avenc de més de 150 metres, situat a l'enforcadura del Pedraforca a mitja paret del Pollegó inferior.